luni, 28 mai 2007

Pentru cei care mai au inca dubii ....

http://youtube.com/watch?v=toO6BfISFZo&mode=related&search=

miercuri, 9 mai 2007

Astenie tarzie

Back again,
Nu stiu cum naiba se intampla ca exact la inceputul verii pe mine ma loveste astenia de primavara (sau eu stiu, poate eu reactionez la astenie de vara ? ) . Daca stau bine si ma gandesc, cred ca totul vine din cauza faptului ca odata cu vara cresc si asteptarile: legate de serviciu, legate de oamenii care te inconjoara, legate de tine si de tot ce iti doresti pentru tine ... Ideea care ma surprinde, e - de ce tocmai acum ... ? Zilele ploioase s-au cam dus (ce-i drept s-au dus de vreo 3 ani si nu o sa mai vina - incalzirea globala - ce sa-i faci), alea cu zapada nici nu le-am mirosit, acum e soare frumos, ai motive de bucurie - renunti la toale care te fac sa iti dublezi greutatea, renunti la bocanci si ghete si totusi, ceva nu e cum ar trebui sa fie ... si nu stii CE?
Si atunci ce sa fac, sa stau ca poate trece de la sine ? ... sa ma incapatanez si sa zic oricum nu conteaza, peste 1 luna probabil ca nu o sa mai fie asa ... ? Nu stiu ...
Vi s-a intamplat vreodata sa aveti sentimentul ca nu puteti termina ceva, desi stiti ca sunteti in stare si ca daca ati vrea nu ar fi nimic care sa va opreasca ...? De ceva timp am o idee legata de un proiect, pe care impreuna cu Gill am exploatat-o si am dus-o pana la nivelul de concept, insa doar atat .... offffff..... chiar sunt astenic :)